Paragin

Paragin
 

Omschrijving van de organisatie

Paragin ontwikkelt internetsoftware voor competentie-ontwikkeling, software die leren, ontwikkelen, in kaart brengen en beoordelen gemakkelijker, beter en efficiƫnter maken. Eenvoudig werkende software die snel in te zetten is en waarvan de toegevoegde waarde meteen duidelijk is.

Dit doen wij met producten als RemindoToets, Remindo360, RemindoContent, RemindoEVC, RemindoShare en MijnPortfolio.nl.

Beroepen veranderen, bedrijfsvormen veranderen, netwerken veranderen, behoeften veranderen, werkvormen veranderen, sectoren veranderen: alles is in ontwikkeling en de ontwikkelingen gaan in sneltreinvaart. Vergrijzing en ontgroening, de opkomst van de ZZP'er, internationalisering, competentiegericht onderwijs, de veranderende rol van het beroepsonderwijs, de opkomst van EVC (Erkennen van Verworven Competenties).

Allemaal ontwikkelingen die vragen om nieuwe instrumenten en gereedschappen, die klaar zijn voor een toekomst van (zelf)ontwikkeling en empowerement. In onze ogen verdient het e-Portfolio een centrale plek daarin. Als facilitator, verzamelplaats, inkaartbrenger, showcase, promotie-middel, ontwikkelinstrument, en veel meer.