Meurs HRM

Meurs HRM
 

Omschrijving van de organisatie

Meurs HRM werkt aan de toekomstbestendigheid van uw organisatie... 

Het succes van organisaties draait om toekomstbestendigheid en duurzame inzetbaarheid van medewerkers. De professionals van Meurs HRM geloven dat een traditionele HR-aanpak niet meer werkt om dit te bereiken. Veranderingen gaan hiervoor te snel. De arbeidsmarkt en werkrelaties veranderen in rap tempo, de behoeften van klanten en medewerkers verschuiven drastisch; tijd voor nieuwe manieren van leiderschap en organiseren.  Deze tijd vraagt om zelfsturing en zelfregie van medewerkers in hun werk en loopbaan. Dat ondersteunen wij.

Meurs HRM gelooft in een nieuwe arbeidsmarkt

Een arbeidsmarkt waarin openheid,  samenwerken en leren sleutelbegrippen zijn en waarin mensen zelf verantwoordelijkheid nemen voor hun bijdrage aan de arbeidsmarkt. Wij hebben lef, vrijheid, recht van initiatief, ontregelen, authenticiteit, samen en verantwoordelijk hoog in het vaandel staan.

Een unieke aanpak

In het verlengde van onze visie en expertise hebben we ons toegelegd op het ontwikkelen van dienstverlening en tools waarmee duurzame inzetbaarheid of employability gestimuleerd en ondersteund wordt. Met eportfolios’s, e-assessment, begeleiding en advies helpen wij organisaties om employability te stimuleren en ondersteunen wij medewerkers met hun loopbaanvragen.

Contactgegevens

Meurs HRM
Fortweg 9
3992 LX Houten
088-100 47 00