Rapasso

Rapasso
 

Omschrijving van de organisatie

Rapasso wordt aangeboden door X2User B.V. http://www.x2user.nl
Sinds 1999 ontwikkelt X2User productiviteitsoplossingen voor het volgen van cliënten.

Over Rapasso

Rapasso is een nieuw online softwareprogramma. Rapasso is speciaal ontwikkeld voor professionals die personen begeleiden van A naar B. Bijvoorbeeld: loopbaanontwikkeling, re-integratietrajecten of persoonlijke coaching.

Rapasso beschikt over diverse modeltrajecten. Deze trajecten kunnen door de professional naar eigen inzicht en werkwijze aangepast worden.

Aan de slag met Rapasso

In Rapasso staat het begeleidingsproces centraal. Hierdoor wordt het werk van de begeleider zo optimaal mogelijk ondersteund. Naast begeleidingsgerichte functies biedt Rapasso praktische alledaagse functies. Bijvoorbeeld het registreren van afspraken, bezoekverslagen, taken en telefoonnotities. Maar ook tijdregistratie, documentenbeheer en het eenvoudig koppelen van inkomende en uitgaande e-mail aan dossiers.

Koppelingen met social media maken het mogelijk dat relevante online informatie kan worden hergebruikt in het begeleidingsproces. Zoals werkhistorie en opleidingsgegevens uit LinkedIn.

Rapasso is via Internet toegankelijk vanaf iedere werkplek en iedere PC (MacOS, Windows, Linux etc.).

Het RaPortfolio

Het RaPortfolio verbindt cliënten en begeleiders. Deze cliënttoegang van Rapasso bestaat uit een e-portfolio en een set handige functies waarmee cliënt en begeleider kunnen samenwerken. Huiswerkopdrachten, sessie- en reflectieverslagen, communicatie en evaluaties kunnen door cliënt en/of begeleider in Rapasso worden uitgewerkt en met elkaar worden gedeeld.

Rapasso voor onderweg

Met Rapasso Mobile is relevante informatie in “draagbare”  vorm binnen handbereik. Zoals contactgegevens en trajectinformatie. Toegankelijk vanaf vrijwel iedere smartphone en tablet (Apple / HTC / Samsung).

Meer informatie over Rapasso

X2User
Account Management Rapasso
De Dommel 1a
5684 PP  Best
+31 499 850 655
info@rapasso.nl