RBO
 

Omschrijving van de organisatie

RBO is bekend als onafhankelijk intermediair op de scholings- en arbeidsmarkt. RBO is opgericht in 1987 en sindsdien uitgegroeid tot een professionele en veelzijdige dienstverlener. Op dit moment telt RBO ruim 100 medewerkers.

De beide RBO's, gevestigd in Groningen en Haarlem, zijn landelijk actief op het gebied van scholing en ontwikkeling voor bedrijven en instellingen. Wij werken vanuit de visie ‘investeren in mensen is investeren in de toekomst’. Ons uitgangspunt is de rol die scholing speelt in het beter kwalificeren van individuen en groepen voor en op de arbeidsmarkt. Al onze activiteiten hebben als doel dat individuele talenten zich optimaal ontwikkelen en doeltreffend ingezet worden binnen organisaties.

RBO staat voor betrokkenheid, professionaliteit, betrouwbaarheid, kwaliteit, creativiteit en gedegen kennis van de scholings- en arbeidsmarkt. Dankzij onze vraaggerichte werkwijze bieden wij opdrachtgevers maatwerk. Voor ieder vraagstuk op het gebied van arbeidsmarkt en scholing heeft RBO een oplossing. Of het nu gaat om het inkopen van een passende opleiding of training of om het organiseren van complexe processen. Ook op het gebied van advies, projectontwikkeling- en management, subsidies en administratie bent u bij ons aan het juiste adres.